Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Bästsäljande kontor i HusmanHagberg 3 år i rad söker etablerad mäklare!

 
Sällan söker vi nya mäklare! Men vi har nu 2 anställda som går på föräldraledighet och erbjuder plats för en god omsättning direkt. Vi söker främst en etablerad mäklare som vill ha en trygg anställning och ser långsiktigt på sitt mäkleri. Du som är nyutexaminerad mäklare är självklart välkommen med din ansökan då vi har flertalet lediga platser, ett väl genomarbetat introduktionsprogram samt god handledning och matieral för att lyckas. Vi kan framgångskonceptet!
 
Vi har genom åren haft en låg personalomsättning men nu är behovet stort pga föräldraledigheter. Det är självklart inget vikariat pga. föräldraledigheterna. Vi behöver bara helt enkelt bli fler då vi har mycket uppdrag att ta oss an!
 
HusmanHagberg Järfälla har en historia som sträcker sig tillbaka ändå till år 1967 då Ingemar Hagberg lade grunden för det som idag är HusmanHagberg Järfälla. Vi har i dagsläget kontor i Jakobsberg och Viksjö och är marknadsledande på villamarknaden. Tillsammans är vi kommunens bästa mäklarteam med en fantastisk samhörighet, ödmjukhet och respekt för varandra och som nyanställd hos oss ser vi till att du snabbt blir en utav oss och känner dig delaktig från första dagen. Vi följer en väl genomarbetad plan anpassad efter dig med mål som kommer få dig att växa till en utav kommunens mest framgångsrika mäklare. Självklart anpassat efter din tidigare erfarenhet. 
 
Med trygga grundvärderingar, ärlighet och ett väletablerat varumärke är vi stolta att bära titeln som bästsäljande kontor i hela HusmanHagberg Sverige 2015, 2016 och 2017. Vi förmedlar omkring 400 bostäder på begagnat marknaden plus nyproduktion och har mäklare som omsatt upp till 4,5Mkr på ett år. Vi jobbar inte med områdesindelning utan ser värdet av att följa kunden inom kommunens gränser. Därför får du som mäklare hos oss möjlighet att lära dig förmedling av både villor, bostadsrätter, tomter och nyproduktion, självklart i den takten om passar dig.
 
Våra mäklare upplever aldrig att vi på kontoret "armbågar oss fram" eller "slåss om uppdragen" utan att vi samtliga medarbetare jobbar som ett team med god samarbetsvilja och att det dessutom kan gå väldigt snabbt att komma upp i goda omsättningsnivåer och skapa sig en hög inkomst. Vi jobbar mycket med en effektivitet för att du skall kunna se dig som mäklare på lång sikt och få familjelivet framöver att fungera parallellt med jobbet. Vem vill inte lyckas och etableras väl som mäklare?

Möjligheter till delägarskap finns alltid för framgångsrika, lojala och drivna mäklare med hjärtat på rätt ställe. Ta första steget med oss så ser vi vart det leder, vi hälsar dig varmt välkommen till familjen där flertalet av våra medarbetare trivts i över 15 år.

Välkommen att kontakta Erika Aspenberg för mer information, erika.aspenberg@husmanhagberg.se alternativt 073-940 18 42

Stort lycka till!
Självklart sker all kontakt konfidentiellt.