Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Vill du bli Franchisetagare i Helsingborg?

Du som älskar att leda personal, göra affärer som leder till nöjda kunder, är energisk, sprider positiv energi, gillar att jobba i och med team, har ambitionen att göra ett jobb att vara stolt över och har förmågan att jobba med struktur - här är framtiden för dig!

Du har god erfarenhet som fastighetsmäklare. Sannolikt har du funderat en del kring hur du ska ta nästa steg i mäklarkarriären och kommit fram till att leda och utveckla andra till framgång är det du vill och brinner för. Du kommer fortsätta göra det du gillar; dvs möta kunden i mäkleriet och samtidigt ta nästa steg inom ledarskapet – själv bli franchisetagare i Helsingborg!

Den samlade erfarenheten på kontoret i Ängelholm kommer hjälpa dig igång och stötta dig i din utveckling och hjälpen från HK kan du lita på. Ängelholm är en framgångssaga och präglas av människor med stort engagemang och skön stämning. Tillsammans med dig ska vi växa ytterligare!

Vi är noga med att hitta rätt person till rollen, därför kommer de sökande som är med i slutfas gå igenom en individanalys. Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt. Tveka inte, hör av dig idag med frågor och funderingar genom att ringa eller mejla Niclas Spång, ansvarig Svenska Mäklarhuset eller Olof Ragnevad franchisetagare i Ängelholm. Rekrytering sker löpande.

Svenska Mäklarhuset finns väl representerat i Stockholm, Uppsala, Skåne, Spanien och Thailand. Vi växer med förnuft och vill hitta rätt personer som vill vara med och bygga vidare. Vi har vi ett öppet och prestigelöst klimat med positiv anda. En kedja där vi har roligt och där fokus är att ge våra kunder hög service. Känner du igen dig? Då är du den rätta för oss! Vi är ca 130 personer fördelat på ca 30 butiker. För dig som har en långsiktig plan att bli en duktig ledare är Svenska Mäklarhuset rätta företaget med våra utbildningar inom försäljning och ledarskap, våra sammankomster och stödet från huvudkontoret.

Välkommen att kontakta:
Niclas Spång 070 838 45 92 niclas.spang@smh.se  eller Olof Ragnevad 070 950 51 77 olof.ragnevad@smh.se och läs gärna på www.smh.se  

Skicka in din ansökan redan idag bestående av CV och personligt brev.

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!