Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Mycket förmånlig överlåtelse av distrikt Mäklarringen Huddinge

Funderar du på nya utmaningar och vill driva eget mäklarkontor i rikstäckande Mäklarringen?
Då har du här en fantastisk möjlighet.

Mycket förmånlig överlåtelse av distrikt Mäklarringen Huddinge.

Tillfälle att bli ”din egen” och skapa en framtid i rikstäckande Mäklarringen.
Distrikt Mäklarringen Huddinge har stor utvecklingspotential med möjlighet till flera bobutiker. I nuläget finns det ca 15.899 villor/radhus samt ca 8.368 bostadsrättslägenheter i området.
För tillfället finns ingen bobutik i området men möjlighet att driva verksamhet från närliggande kontor under en övergångstid.

Om Mäklarringen
Vårt engagemang är våra kunders trygghet. Över 35 år som mäklarkedja och med 65 kontor i Sverige. Vi finns även i Spanien, Frankrike, Portugal, Turkiet och på Cypern. Mäklarringen ägs av medlemmarna. Eftersom alla kontor är lokalt ägda är vi mäklarkedjan med stor lokal kännedom. Detta i kombination med genuint engagemang, kunnighet och erfarenhet är nyckeln till en lyckad bostadsaffär.

Medarbetarna trivs på Mäklarringen
2013, 2014 och 2015 utsågs vi till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Några av förklaringarna till det är att vi stödjer Läkarmissionens arbete för föräldralösa barn i Mocambique och Uganda, ger stor personlig frihet till våra mäklare och administratörer samt att vi hela tiden strävar efter att bli bättre. Våra medarbetare trivs hos oss. Det gör våra kunder också.

Välkommen att kontakta på:

jarker.linged@maklarringen.se    alt. på 070-710 45 15
peedu.ots@maklarringen.se       alt. på 070-720 09 54

Självklart sköts all kontakt konfidentiellt.