Sökformulär

Hitta direkt

Sökformulär

Fastighetsbyrån söker Franchisetagare till Arvika och Eda

Om Fastighetsbyrån

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet och delar av Spanien. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en femtedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om vårt kontor

Vi på Fastighetsbyrån i Arvika och Eda är stolta att vara orternas ledande aktörer och den fastighetsmäklare som gör flest affärer i området.  Vi har en gedigen lokalkännedom och ett välutvecklat kontaktnät av köpare och säljare som växer för varje år. Vi gör ungefär 275 goda affärer per år där vi hjälper våra uppdragsgivare att hitta bra boende bara i Arvika kommun.

Vi är ett socialt glatt gäng med stor drivkraft, det är högt i tak och fartfyllt på kontoret och vi söker nu dig som vill leda vårat team.

Om rollen

Som Franchisetagare driver du och utvecklar verksamhet inom ditt geografiska område. Det är din egen insats, ambition, drivkraft och vilja som avspeglar sig i kontorets resultat och utveckling. Det finns en stor potential för Fastighetsbyrån och som ny franchisetagare kommer du ha stora förutsättningar att driva en framgångsrik mäklarverksamhet.

Till din hjälp kommer du ha allt vad Fastighetsbyråns koncept har att erbjuda, din regionchef samt övriga kollegor, men i slutändan är det dock din och kontorets prestation avgörande för ert resultat.

Vi söker dig som är intresserad av att kliva in som franchisetagare, antingen som delägare eller egen ägare.

Om dig


Du är beredd att ta i för att nå de högt ställda målen. Du är affärsdrivande, öppen för nya utmaningar och har ett ledarskap som driver, entusiasmerar och engagerar medarbetare på ett seriöst och förtroendeingivande sätt.

Du har arbetat som mäklare en tid och har du erfarenhet av eget företagande är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning med dokumenterade sälj- och budget resultat. I dag har du ett välutvecklat kontaktnät i din region och har förmågan att övertyga och entusiasmera. Du måste förstå nyttan av dina insatser och ha viljan att nå högt uppsatta mål.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Övrigt

För att veta mer om tjänsten kontakta Regionchef Andréas Valentinson på 08-5454 5525/andreas.valentinson@fastighetsbyran.se eller Peter Fyrberg på 070-247 07 71/peter.fyrberg@fastighetsbyran.se