Sökformulär

Ingrid Eiken Holmgren omvald till Stadsmissionens styrelse

13 juni 2017

På Stockholms stadsmissions årsmöte den 12 juni 2017 omvaldes Ingrid Eiken Holmgren till styrelsen. Stockholms Stadsmission är en ideell förening som arbetar utifrån en kristen grundsyn, bland annat med social hjälpverksamhet i solidaritet med människor i utsatta livssituationer.

– För mig handlar det om ett ideellt engagemang i en samhällsviktig verksamhet. Alla krafter behövs för att stärka människors framtidsmöjligheter, och jag känner glädje över att få medverka i det arbetet, säger Ingrid Eiken Holmgren, VD för Mäklarsamfundet.

Stockholm Stadsmissions vision är att Stockholm ska bli en mänskligare stad för alla. Verksamhetsidén är att komplettera samhällets insatser för utsatta individer och grupper. Utgångspunkten är att det går att förändra livssituationen för alla som har hamnat utanför och det är det konkreta resultatet för individen som står i centrum.

– Bostadsmarknaden påverkar alla människors vardag och är ett av Sveriges mest komplexa samhällsproblem. Det märker Stadsmissionen i sitt arbete och det är något som många fastighetsmäklare möter nästan dagligen. Man får inte blunda för att de grupper som har det svårt eller känner sig svikna av samhället ökar. Här krävs en politisk kraftsamling som även inkluderar en ny nationell hemlöshetsstrategi och en tak över huvudet-garanti, säger Ingrid Eiken Holmgren. 

Läs mer på Stockholms Stadsmissions hemsida www.stadsmissionen.se.