Sökformulär

HusmanHagberg förstärker styrelsen

2016-10-03

HusmanHagberg utökar nu sin styrelse med två nya ledamöter, Anna Mossberg, affärsområdeschef på Google, och Per Johnler, tidigare VD för Fastighetsbyrån och VD för Swedbank Franchise. 

– Vi ser ett behov av att utöka vår kompetens inom det digitala området och valde därför att utöka styrelsen. Vår bransch är väldigt digital och alltfler utvecklingsfrågor berör det digitala området. Därför är vi oerhört glada över att kunna presentera Anna Mossberg, affärsområdeschef på Google, som ny medlem i vår styrelse, säger Lennart Hagberg, VD på HusmanHagberg, i ett pressmeddelande.

– Vi har en fin utveckling bakom oss, och vill självklart fortsätta att utveckla kedjan. Både genom organisk tillväxt på befintliga marknader, och genom etableringar på områden där vi ännu inte finns. Därför har är vi stolta över att kunna presentera en ny styrelseledamot som både har bred och djup erfarenhet från den största aktören i branschen och god erfarenhet från franchise som driftsform. Vår nya ledamot är Per Johnler, som både varit VD för Fastighetsbyrån och VD för Swedbank Franchise. Per har en unik branschkompetens och en fantastisk bakgrund, som vi ser fram emot att dra nytta av i vår fortsatta tillväxt, säger Lennart Hagberg.

Läs kommentarer från Anna Mossberg och Per Johnler i HusmanHagbergs pressmeddelande:
http://www.mynewsdesk.com/se/husmanhagberg/pressreleases/fastighetsmaekl...