Sökformulär

Hemnet Andelsstatistik


2015-04-29Sommaren 2014 lanserade Hemnet tjänsten Andelsstatistik - ett statistikverktyg för mäklare som vill ha koll på marknaden.


Hemnet Andelsstatistik visar antalet objekt och andelar baserat på utbudet på Hemnet. Med det som underlag kan mäklaren hålla koll på sina och konkurrenternas marknadsandelar och även se förändringar över tid. Uppdateringar av statistiken sker varje dag och för att underlätta för användarna är det anpassat för mobil och surfplatta.

– De kontor som använder tjänsten sparar många timmar per vecka då de slipper att manuellt bevaka sin och konkurrenternas marknadssituation, säger Hans Flink, produktägare på Svensk Mäklarstatistik/Hemnet.

– Vi är verkligen nöjda, säger Maria Ekänger, franchisetagare på Länsförsäkringar i Karlstad. Med Hemnet Andelsstatistik kan vi följa marknaden dag för dag, vecka för vecka tack vare att det är dagsfärsk statistik. Det gör det lättare för oss att planera våra aktiviteter på marknaden.

Nyheter som kommer
Inom kort kommer de fasta tidsperioderna att kompletteras med valfria ”från-” och ”till-” datum. Dessutom finns fler funktioner till tjänsten under utveckling och planering.

Vill du veta mer om Hemnet Andelsstatistik?
Hemnet Andelsstatistik finns i Hemnets Kundportal under fliken Andelsstatistik.
För mer information, kontakta Hans Flink eller din kontaktperson på Hemnet.

Hans Flink
Försäljnings- & affärsutvecklingschef, 
Svensk Mäklarstatistik
hans.flink@maklarstatistik.se
070-635 16 50

Hemnet Andelsstatistik

Hemnet Andelsstatistik
– så funkar det:

  • Spara dina egna sökningar efter tid, område och bostadstyp
  • Snabb överblick i verktyget med pajdiagram, topplista och valbara tidsperioder
  • Detaljerade listor med antal nya och borttagna objekt
  • Trendgraf som tydligt visar om du vinner eller tappar marknadsandelar