Sökformulär

BoPriskoll klar att användas!

28 juni 2018

Efter en vår av utveckling och testning är Mäklarsamfundets och Värderingsdatas tjänst för trygg och tydlig prissättning - BoPriskoll - klar att användas. Vi tillgängliggör tjänsten kostnadsfritt för alla landets fastighetsmäklare på samma villkor. Från och med nu får du alltså tillgång till BoPriskoll oavsett om du är medlem i Mäklarsamfundet eller ej, eller om du är kund hos Värderingsdata idag.

Under sommaren får landets alla mäklare möjlighet att komma igång med användningen och bekanta sig med tjänsten samtidigt som vi lyssnar in synpunkter och förslag från er och era kunder. Till hösten tar vi ett större grepp för att öka kännedomen om tjänsten bland bostadskonsumenterna.

Kom igång direkt genom att följa instruktionerna nedan:

Du som är kund hos Värderingsdata idag
För dig som redan är kund hos Värderingsdata räcker det att du loggar in på Värderingsdatas portal via www.varderingsdata.se. Tillsammans med flikarna för intagsrapport och ortspriser hittar du fliken BoPriskoll. Genom att klicka på den så kommer du direkt till tjänsten. Väl där är det faktiskt riktigt enkelt. Det är i stort sett samma rutin som för att göra en intagsrapport och tar bara några minuter. Testa direkt!

Om du saknar inloggningsuppgifter kan du gå till http://varderingsdata.se/gloemtloesen för att få dessa mejlade till dig.

Du som inte är kund hos Värderingsdata idag
Gå in på www.bopriskoll.se för mer information om hur vi snabbt kan hjälpa dig med att sätta upp ett kostnadsfritt inlogg till BoPriskoll.

Klicka här för att komma direkt till användarmanualen!

För att användningen av BoPriskoll i alla led ska följa gällande dataskyddslagstiftning (GDPR) kan kompletterande information till säljare behöva lämnas. Klicka här för att komma åt informationen. Allra enklast är att kopiera texten och klistra in i din befintliga dataskyddsinformation/integritetspolicy. Fungerar inte det i dagsläget bör den i vart fall bifogas uppdragsavtalen.

Vi hoppas och tror att du och dina kunder får stor nytta av BoPriskoll. Tveka inte att höra av dig med frågor, synpunkter och inspel på bopriskoll@maklarsamfundet.se!