Sökformulär

Årets Mäklarstudent utsedd

16 mars 2017

Vinnare av Årets Mäklarstudent 2017 Irma Arvidsson.

Varje år utses ”Årets Mäklarstudent” av SkandiaMäklarna i samarbete med Universum, ett pris som delats ut sen 2011. Den 15 mars samlades årets finalister på Universums egna gala på Berns i Stockholm, där Irma Arvidsson från Gävle Högskola korades till Årets Mäklarstudent 2017.

Årets Mäklarstudent utses av en jury som består av representanter från SkandiaMäklarna, Mäklarsamfundet och Universum där kriterier som införsäljning, kunskap och personlig presentation är viktiga beståndsdelar i bedömningen.

Motivering:
Vinnare av Årets mäklarstudent 2017 är en person som uppfyller högsta möjliga nivå rörande etik, har en god förmåga att sälja in sig själv och på ett utomordentligt sätt skapar en god stämning i gruppen. Med starka ambitioner, en fantastisk utstrålning och stor omtanke om sina medmänniskor kommer den här personen bli en framgångsrik mäklare och omtyckt kollega.

– Årets Mäklarstudent innehöll mer kvalificerade kandidater än någonsin och det var mycket jämt i toppen!, säger Christina Henriksson, Head of Talent SkandiaMäklarna.

Årets finalister var:
Irma Arvidsson, Gävle Högskola VINNARE!

Moa Englund - Gävle Högskola
Michaela Paro – KTH
Viktor Möllersten – KTH
David Sollén – Luleå
Ridah Abbas – Luleå
Lisa Markström - Karlstad Universitet
Jaklin Saado - Karlstad Universitet
Niklas Kraft – Malmö
Jesper Axén – Malmö
Sofia Rosell – Trollhättan
Adrian Pekul - Trollhättan

För mer information kontakta:
Sandra Miller Kinge
Marknadschef SkandiaMäklarna
tel.0702-46 86 22
e-post: sandra.kinge@skandiamaklarna.se